VTM > Servicii > Consultanta fiscala
VTM - Vulpoi & Toader Management

Consultanta fiscala

Experții noștri dezvoltă cele mai bune soluții pentru clienții VTM, punându-le la dispoziție servicii complexe si complete din zona de consultanță fiscală, dintre care amintim:

Analiza și optimizarea TVA

Gestionarea eficientă a Taxei pe Valoarea Adăugată (TVA) cuprinde o serie de activități specifice, cum ar fi: Structurarea fluxurilor de tranzacții din perspectiva TVA, Analize și revizii de TVA a tranzacțiilor naționale și internaționale personalizate, Revizii sumare de TVA, Asistență privind rambursarea TVA, atât pentru persoanele rezidente cât și pentru persoanele nerezidente, etc.

Asistență fiscală pentru proiecte specifice

Expertize de specialitate privind problema taxelor și impozitelor, Obținerea de soluții fiscale anticipate, de opinii generale, acorduri de preț în avans de la autoritățile fiscale, Asistență în rambursări de impozite pentru companiile străine, Realizarea de revizii fiscale, Consultanță fiscală privind înființarea și lichidarea companiilor, etc.

Consultanță fiscală

Consultanța privind aspectele fiscale ale unei companii, Revizuirea declarațiilor fiscale (impozitul pe profit, TVA, contribuții de asigurări sociale, etc.) pentru a asigura conformitatea cu legislația, Asistență pe parcursul inspecțiilor fiscale, etc.

Due Diligence

Soluții de optimizare fiscală, Due Diligence fiscal, Structurare fiscală post-achiziție, Optimizare fiscală în vederea restructurării, Asistență în cadrul negocierilor, etc.

Expatriați

Serviciile VTM de consultanță aferente expatriaților se referă la modalități contractuale, dreptul muncii, taxe, întocmirea declarațiilor fiscale, etc.

Alte servicii includ

Declarații fiscale, Optimizare și restructurare fiscală la nivel național și internațional, etc.

Serviciile noastre

DESCARCĂ PREZENTAREA Descarcă prezentarea companiei noastre în format pdf.

Ai nevoie de ajutor ?

Nu ezitați să ne contactați. Vom reveni la dvs. in 1-2 zile lucrătoare.

Telefon: 021-650 0071 – 74

Fax: 021-650 0079 – 80

Email: office@vtm.ro

CONTACTEAZĂ-NE