Servicii

Cu ce ne ocupăm

Compania noastră realizează pachete de servicii specifice pentru fiecare client, în funcţie de cerinţele şi nevoile clientului: fie contracte de servicii pe termen lung (de ex: procesare, contabilitate, servicii de management), fie contracte limitate pe proiecte (de ex: asistenţă fiscală, transpuneri şi implementări conform IAS, revizii contabile aferente perioadelor anterioare, stabilirea de proceduri interne de contabilitate/audit specifice, întocmirea rapoartelor financiare, implementare de programe contabile), sau mai  multe pachete de servicii, combinate.

Colaborarea eficientă pe care societatea noastră o realizează cu specialişti renumiţi atât din domeniul contabilităţii cât şi domeniile complementare acesteia (audit, evaluare, analiză financiar-contabilă, controlling, servicii juridice etc.) ne permite să oferim clienţilor noştri  o dezvoltare unitară şi eficientă a proiectelor de anvergură, care solicită abordări şi soluţii complexe.

Dezvoltarea Afacerii

Oferim o gamă largă de servicii de la procesarea documentelor contabile, actualizare legislativă, raportare conform IAS/RAS precum şi stabilirea de proceduri interne de contabilitate si audit.

Soluții Personalizate

Serviciile de contabilitate nu sunt doar un instrument obligatoriu cerut de legislaţie, ci un instrument financiar, un mediu de informare care, aplicat eficient, duce la economisirea de timp şi costuri.

Comunicare Permanentă

Colaborăm cu specialişti de renume din domeniile adiacente contabilităţii:  consilieri financiari, furnizori de servicii juridice şi membri ai organismelor contabile din România: CECCAR, CAFR.

Serviciile noastre

Pachete de servicii specifice pentru fiecare client

Contabilitate

Pe baza tranzacțiilor înregistrate, departamentul contabil al VTM oferă informațiile necesare pentru a determina situația financiară a unei companii.

Resurse umane

Ajutam clienții să angajeze cei mai buni candidați, oferind analize ale locurilor de muncă, crearea anunțurilor și efectuarea interviurilor inițiale de screening.

Consultanță

Experții noștri dezvoltă cele mai bune soluții pentru clienții VTM, punându-le la dispoziție servicii complexe si complete din zona de consultanță.

Servicii specializate

VTM ve oferta servicii specializate in urmatoarele domenii: Începerea unui business, Accesare fonduri U.E. ,Schimb valutar ,Scanare și arhivare, GDPR

Servicii Juridice

Scopul nostru este acela de a ne asigura că toți clienții își îndeplinesc obiectivele lor de business, de aceea oferim consultanță în litigii administrative, creanțe legale etc.

Domiciliere și Administrare

Asigurăm respectarea cerințelor legale naționale precum și flexibilitatea și controlul asupra entităților operaționale, activelor și tranzacțiilor.

Servicii de Raportare

Experții noștri specialiști în fondul de mediu acordă consultanță în vederea asigurării performanței sistemului de management al deșeurilor.

Financiare și de Trezorerie

Oferim asistență în stabilirea unor funcții financiare și de trezorerie eficiente pentru clienții nostrii și în stabilirea procedurilor de îmbunătățire a soluțiilor financiare.

Expertiză Judiciară

Serviciul de expertiză judiciară
oferit de VTM vizează examinarea unor fapte și situații economice
și financiare pentru obiectivele
stabilite de organul judiciar.

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

VTM prelucrează datele cu caracter personal și exercită o misiune de informare, de consiliere și de control în activitățile aferente.

Servicii IT

Prin serviciile furnizate, clienții noștri beneficiază de suportul IT necesar pentru acoperirea riscurilor informatice, a situațiilor de nefuncționare a sistemelor IT și pentru susținerea activității angajaților, fără întreruperi în activitate.

Fuziuni și Achiziții

VTM oferă consultanță
pentru achiziții și fuziuni atât naționale cât și internaționale, punctul forte al organizației noastre fiind reprezentat de echipele multidisciplinare, specializate în toate domeniile conexe.

Arhivare

Principalul avantaj al arhivării este securitatea datelor. În mod similar, unele cerințe de natura legală pot garanta stocarea și organizarea datelor astfel încât orice organizație să poată oferi dovada documentației din trecut. În aceste condiții, arhivarea documentelor este cea mai sigură soluție.

Fondul pentru mediu

Experții noștri specialiști în
fondul de mediu acordă consultanță în vederea asigurării performanței sistemului de management al deșeurilor,
astfel încât clienții VTM să respecte prevederile legale în vigoare și să contribuim împreună la protejarea mediului înconjurător.