VTM > Servicii IT
VTM - Vulpoi & Toader Management

Servicii IT

VTM oferă servicii IT complete, personalizate pe nevoile fiecărei afaceri și susține obiectivele de business ale clienților săi. Prin serviciile furnizate, clienții noștri beneficiază de suportul IT necesar pentru acoperirea riscurilor informatice, a situațiilor de nefuncționare a sistemelor IT și pentru susținerea activității angajaților, fără întreruperi în activitate.

Împreună facem ca afacerea clienților VTM să exploateze beneficiile tehnologiei în scopul dezvoltării accelerate.

MANAGEMENT IT ȘI SUPORT STRATEGIC

Lucrăm împreună cu clienții noștri pentru a dezvolta o strategie IT clară care să le sprijine pe deplin obiectivele afacerii.

ADMINISTRARE SECURITATE IT

Asistăm companiile în ceea ce privește necesitățile de reglementare și de conformitate cu securitatea IT corespunzătoare. De asemenea ajutăm companiile în identificarea și controlul riscurilor operaționale implicate în sistemele de afaceri.

MANAGEMENT ȘI CONTROL PENTRU SERVICII IT

Ajutăm clienții să optimizeze și să gestioneze riscurile posibile și să controleze arhitectura specifică IT.

SUPORT ȘI ADMINISTRARE SERVERE ȘI COMUNICAȚII

Evaluările de rețea și analizele amănunțite realizate periodic de specialiștii noștri au rolul de a identifica amenințările de securitate, slaba performanță a sistemelor sau potențialele întreruperi în activitate.

SUPORT ȘI LOGISTICĂ

Specialiștii noștri examinează diverse aspecte ale proceselor și tehnologiei IT și facem recomandări pentru a ajuta la optimizarea eficienței.

Serviciile noastre