Legal ARM of VTM

Glodeanu & Partners

Glodeanu & Partners reprezintă devizia juridică a companiei noastre.

Experiența noastră în asistență juridică pentru mediul de business este recunoscut atât la nivel local, cât și internațional.

Mai mult de atât, parteneriatul nostru strategic cu Vulpoi & Toader Management consolidează în continuare expertiza economică pe care o aducem la masă.

Glodeanu & Partners are experiența necesară pentru a furniza cu succes în termene limitate și în structuri de tranzacții complexe și, cel mai important, să adauge valoare afacerilor clienților. Abordarea noastră bazată pe comerț este consolidată de angajamentul nostru de implicare strânsă a clienților.

Lucrăm cu clienții pentru a le oferi servicii peste așteptările lor și pentru a-i ajuta să își atingă obiectivele de business. Oferim servicii juridice la cele mai înalte standarde de calitate din industrie, având o experiență vastă în proiecte majore într-o gamă largă de industrii și activități de afaceri.

Misiune și Viziune

Misiune

Practicăm dreptul comercial în sensul său cel mai larg deoarece ne-a plăcut întotdeauna să ne jucăm cu argumentele și să determinăm dimensiunile ascendente și reduse ale unui start-up și a unor scenarii alternative.

Viziune

Lucrăm pentru a îmbunătăți practica furnizării unui serviciu juridic prompt, rapid, fiabil, inovator și de calitate atât clienților locali, cât și internaționali.

Experiență

Gama de servicii și tranzacții în care am fost implicați sau care au fost gestionate de noi este diversă și include finanțe corporative sau de proiecte corporative și comerciale, soluționarea litigiilor și litigii, angajare, resurse și utilități, imobiliare și construcții, recuperarea de active și restructurare. 

Parteneri

Ciprian Glodeanu

Experiență vastă în privința tranzacțiilor / proiectelor imobiliare complexe, energetice și de infrastructură atât în ​​faza de planificare, cât și în cea de derulare.

Cezar Gusu

Domeniile de expertiză sunt diligențe cuvenite atât de vânzător, cât și de cumpărător, fuziuni și achiziții, planificare și optimizare fiscală, redactare de contracte, asistență la negocieri.

George Soare

Experiență cu proiecte corporative, diligență, insolvență, angajare, imobiliare și litigii.

Contactează-ne

Contactează-ne prin formularul de contact alăturat sau prin adresa de email: office@vtm.ro

Câmpurile evidențiate cu * sunt obligatorii!

  Date de contact

  • Telefon: 021-650 0071 – 74
  • Fax: 021-650 0079 – 80
  • E-mail: office@vtm.ro
  • E-mail: sales@vtm.ro
  • Adresa: Str. Dr. Iacob Felix, Nr. 87, Sector 1 Bucuresti

  Harta